Rondreis Andalusië Maatwerk

  • Ervaringen uit eerste hand; wij wonen in Andalusië!
  • Uitgebreid advies over een fly drive rondreis of reis per openbaar vervoer
  • De mooiste routes en de leukste hotels in Andalusië
  • Wij doen al het uitzoek- en regelwerk voor u
  • Assistentie, ook tijdens uw fly drive rondreis door Andalusië
  • Niet veel duurder dan dat u het zelf organiseert
  • Service en persoonlijk contact zijn ons uitgangspunt!

Contact

Neemt u contact met ons op voor een oriënterend gesprek! We vinden het uiteraard geen probleem om u terug te bellen.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon: 0034 952 534 199

Mobiel: 0034 681 176 236

Adres: Puerta La Cañada 7, 29788 Frigiliana, Málaga


Wij geven u hieronder enige mogelijkheden:

Rondreis "De steden van Andalusië" (8 dagen) vanaf Euro 575,- per persoon incl. huurauto
Mijas - Ronda - Sevilla - Córdoba - Granada - Málaga

Rondreis Andalusie - De steden van AndalusieIn Sevilla, Córdoba en Granada ervaart u de rijke historie van de Moorse overheersing van dit deel van Spanje. Er zijn vele prachtige bouwwerken te bezichtigen. De Alcázar in Sevilla, de Mezquita in Córdoba en het Alhambra in Granada zijn de belangrijkste. Daarnaast ervaart u het temperament en de passie van de Spanjaarden op de drukke straten en pleinen. De reis eindigt in Málaga. Een aangename havenstad met het Picasso museum als grote trekpleister.


Rondreis Andalusië in twee weken (15 dagen) vanaf Euro 995,- per persoon incl. huurauto
Mijas - Ronda - Arcos de la Frontera - Sevilla -Córdoba - Granada - Nerja

Rondreis Andalusie - Nerja

Deze fly drive rondreis door Andalusië is een leuke mix van natuur, steden en strand. U begint de reis in het prachtig gelegen witte dorp Arcos de la Frontera. Vervolgens bezoekt u onder andere de kathedraal van Sevilla, de Mezquita in Córdoba en het indrukwekkende Alhambra in Granada. Daarnaast kunt u genieten van verschillende natuurparken waar u mooie wandelingen kunt maken. Er is genoeg tijd om van het landschap te genieten! Aan het eind van de reis kunt u een paar dagen ontspannen aan het strand.


Rondreis Andalusië compleet (21 dagen) vanaf Euro 1395,- per persoon incl. huurauto
Antequera - Córdoba - Sevilla - Arcos de la Frontera - Tarifa - Málaga - Granada - Alpujarras - Cabo de Gata

Rondreis Andalusie - Frigiliana

Deze fly drive rondreis geeft u een totaalbeeld van Andalusië. Het is een mix van grote steden, authentieke dorpjes, rustige natuurgebieden en stranden. Een hele complete en afwisselende reis. 

In Sevilla, Córdoba en Granada ervaart u de rijke historie van de Moorse overheersing van dit deel van Spanje. Er zijn vele prachtige bouwwerken te bezichtigen. De Alcázar in Sevilla, de Mezquita in Córdoba en het Alhambra in Granada zijn de belangrijkste. Málaga is een prettige havenstad en heeft als trekpleister het Picasso museum. 

In dit reisprogramma zijn drie belangrijke natuurgebieden opgenomen. Doñana, Grazalema en de Alpujarras. Hier kunt u genieten van de rust, de flora en fauna ontdekken, en mooie wandelingen maken. Ook zijn er twee strandverblijven ingepland. Tarifa aan de Costa de la Luz in het Westen en Cabo de Gata in het Oosten. Twee zeer verschillende kusten. Ze hebben gemeen dat het rustige gebieden zijn waar u niet zoveel andere toeristen tegen zult komen.


De steden van Andalusië per openbaar vervoer (11 dagen) vanaf Euro 750,- per persoon
Granada - Córdoba - Sevilla - Málaga

Rondreis Andalusie - CasaresReist u graag met bus en trein in plaats van met de auto? In deze rondreis verkent u de belangrijkste steden van Andalusië per openbaar vervoer. U hebt geen parkeerproblemen en reist comfortabel van binnenstad naar binnenstad.

De reis begint in Granada waar u een bezoek brengt aan het schitterende Alhambra. Daarna bezoekt u Córdoba. Het centrum is sprookjesachtig en heeft als belangrijkste trekpleister de Mezquita. In Sevilla brengt u een bezoek aan de grote kathedraal en geniet u van flamenco optredens. De reis eindigt in Málaga; een interessante stad met een haven, een strand en het Picassomuseum.


Twee weken Andalusië per openbaar vervoer (13 dagen) vanaf Euro 875,- per persoon
Málaga - Sevilla - Córdoba - Granada - Nerja

Rondreis Andalusie - ToloxDeze reis per openbaar vervoer begint in Málaga; een aangename stad aan de zee met het Picasso museum als een van de hoofdattracties. In Sevilla, Córdoba en Granada ervaart u de rijke historie van de Moorse overheersing van dit deel van Spanje. Er zijn vele prachtige bouwwerken te bezichtigen. De Alcázar in Sevilla, de Mezquita in Córdoba en het Alhambra in Granada zijn de belangrijkste. Daarnaast ervaart u het temperament en de passie van de Spanjaarden op de drukke straten en pleinen.

U sluit de reis af in Nerja om van het strand te genieten en bij te komen van alle opgedane indrukken voordat u weer naar huis gaat.